گندم یکی از غلات مهم در جهان است. از نوعی گیاه (Triticum) حاصل می شود که در انواع بیشماری در سراسر جهان رشد می کند. گندم نان یا گندم معمولی گونه اصلی هستند. چندین گونه نزدیک دیگر عبارتند از: گندم دوروم ، املایی ، امپر ، گندم سیاه و گندم خراسان. آرد سفید و گندم سبوس دار عناصر اصلی در محصولات پخته شده مانند نان است. سایر غذاهای مبتنی بر گندم شامل ماکارونی ، نودل ، سمولینا ، بلغور ، حلوا و . هستند. گندم بسیار بحث برانگیز است زیرا حاوی پروتئینی به نام گلوتن است که می تواند یک واکنش ایمنی مضر را در افراد مستعد ایجاد کند. با این حال ، برای افرادی که آن را تحمل می کنند ، گندم سبوس دار می تواند منبع غنی از آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی و فیبر باشد. در این مقاله، همه چیزهایی را که باید در مورد گندم بدانید به شما می گوید.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها